Chili martini oppskrift: en unik blanding av frukt og krydder

Her får du en enkel og god Chili martini oppskrift. Chilli martini er en unik og spennende cocktail som kombinerer de søte og fruktige smakene fra tradisjonelle martini-drinker med en kick av chili. Dette gir en varm og behagelig følelse i hele kroppen, og gir en opplevelse du ikke vil gå glipp av.

Å lage en chili martini er enkelt, og det er mange forskjellige måter å gjøre det på. En populær metode er å bruke fersk chilipepper i stedet for chiliflak, som gir en mer ekte smak av chili. Du kan også prøve å bruke forskjellige typer frukt, som jordbær eller mango, for å variere smaken.

Uansett hvordan du velger å lage din chili martini, vil du uten tvil ha en unik og minneverdig drikkeopplevelse. Chilli martini er en av de beste cocktailene i verden, og gir en perfekt balanse mellom frukt, krydder og smaker. Så hvis du vil prøve noe nytt og spennende, bør du absolutt prøve en chili martini. Du vil ikke bli skuffet!

Ingredienser

4 cl lys rom eller vodka
3 cl sitron jucie
1,5 cl monin falernum sirup
3 dråper Firewater Tincture
2 cl mangopuré eller ananas puré

Utstyr

Fremgangsmåte

  1. Kjøl ned et martiniglass med isbiter og vann. La isvannet stå i glasset til cocktailen er ferdig.
  2. Finn frem shaker og fyll opp med isbiter. Hell lys rom, sitron jucie, monin falernum sirup, mango purè og firewater tincture i shakeren. Sett deretter lokket på shakeren, og rist.
  3. Hell isbitene ut av cocktail glasset, og hell drinken oppi en sil og videre ned i cocktailglasset, bruk en strainer på toppen av shakeren. Strainer og sil brukes for å unngå isbiter i drinken. Avslutt med en chili i kanten av glasset for en elegant finish.

Chili martini oppskrift fra barglass-no