Ingredienser
- 4 cl London Dry Gin
-
2 cl søt vermut (rød)
-
1 cl maraschino-likør
-
2 dash Angostura bitters
-
Isbiter
-
Garnityr: sitronskall eller kirsebær
Utstyr
Grunnutstyr (må ha) Tilbehør (anbefales sterkt)
Fremgangsmåte
-
Fyll et røreglass med is
Kjøl ned glasset for en perfekt temperert drink. -
Hell i alle ingrediensene
Gin, søt vermut, maraschino-likør og Angostura bitters. -
Rør forsiktig i 20–30 sekunder
Rør – ikke rist – for å bevare klarheten og teksturen. -
Sil over i et avkjølt cocktailglass
Bruk gjerne en fin sil for en ren servering. -
Pynt og server
En tynn strimmel sitronskall eller et cocktailkirsebær fullfører drinken.
💡 Tips & Varianter
-
Bytt ut London Dry Gin med Old Tom Gin for en litt søtere og rundere smak.
-
Juster vermutmengden etter smak – mer vermut gir en mykere, rundere drink.
-
Martini-elskere vil kjenne igjen flere av smakstonene, men Martinez er litt mer aromatisk og “gammeldags”.
Martinez er en sofistikert cocktail med dype røtter i cocktailhistorien – en perfekt balanse mellom søtt, bittert og aromatisk, med en elegant finish.
Skål til klassikerne! 🍸✨
Aktuelle produkter
