Fan av syltet rødløk? Oppskrift på verdens beste syltet rødløk

Syltet rødløk er en smakfull og elegant tilbehør som passer perfekt til en rekke forskjellige retter. Rødløkene gir en syrlig smak som kombineres med den søte sylten, noe som gir en unik smakskombinasjon som varmer hele kroppen. Dette gjør syltet rødløk til en favoritt tilbehør til taco, pølse, fisk og andre kjøttretter. Det er også populært som en del av salater, og mange mennesker kan ikke spise taco uten syltet rødløk.

Heldigvis er det enkelt å lage syltet rødløk hjemme selv. Du trenger bare noen få enkle ingredienser, og du kan følge vår oppskrift for å lage dine egne syltede rødløk. Oppskriften er enkel å følge, og resultatet er en smakfull og elegant tilsetning til dine favorittretter. Hvis du aldri har laget syltet rødløk før, kan du prøve å lage det selv og nyte denne deilige tilbehør med dine favorittretter.

Ingredienser

3 stk rødløk
1 dl eplecidereddik
2 dl sukker
3 dl vann

Utstyr

Fremgangsmåte

  1. Del rødløken i to og fjern endene og skallet. Skjær halvdelene i tynne skiver.
  2. Ha eddik, sukker og vann i en kjele og kok opp. Rør til alt sukkeret er oppløst.
  3. Legg rødløkskivene i et sylteglass. Hell over den kokende syltelaken så den dekker all løken. Kjøles litt ned før du setter på lokk.
  4. Sett glasset i kjøleskap og vent helst til neste dag før du spiser den.
  5. Den holder seg i kjøleskapet i flere uker hvis du bruker rent utstyr til å forsyne deg med. Brukes som tilbehør. Så enkelt og så godt at du må gjerne doble oppskriften

Torill rodlok i kilnclip glass fra barglass 1 BARGLASS ARTIKKEL