Oppskrift Aperol Spritz
På en varm dag er det aldri feil med en forfriskende Aperol spritz. Denne italienske drinken blir også kalt Spritz Veneziano, og stammer fra Veneto i Nord-Italia. Denne drinken er over 100 år gammel, og mange vil gjerne tro at dette er en helt ny cocktail. Passer perfekt til servering før et deilig måltid.
Ingredienser / Utstyr
- 4 cl aperol
- 6 cl Champagne/prosecco
- Topp med sprudlevann/sprite brus
Garnityr:
- 1 skive appelsin
Fremgangsmåte
- Fyll opp G&T glass med isbiter.
- Hell oppi 4 cl aperol, 6 cl musserende vin og topp med sprudlevann.
- Rør godt rundt med rørepinne, og putt en skive appelsin oppi drinken for å tilføre drinken mer sødme. Ønsker du mer appelsin smak så skviser du en appelsinbåt inn i drinken.
Anbefalte produkter
