Ingredienser
– 3 cl vodka vanilla
– 3 cl Passoa
– 1,5 cl Pasjonsfrukts pure
– 1 cl Sitron juice
– 1 cl eggehvite (Valgfritt)
Garnityr:
– 0,5 stk pasjonsfrukt
– 3 cl champagne/prosecco
Utstyr
Fremgangsmåte
1. Kjøl ned et martiniglass med isbiter og vann. La isvannet stå i glasset til cocktailen er ferdig.
2. Finn frem shaker og fyll opp med isbiter. Hell vodka vanilla, Passoa, pasjonsfrukt pure og eggehvite i shakeren. Sett deretter lokket på shakeren, og rist. Desto lenger du rister, desto bedre blir skummet på toppen av drinken.
3. Hell isbitene ut av cocktail glasset, og hell drinken oppi en sil og videre ned i cocktailglasset, bruk en strainer på toppen av shakeren. Strainer og sil brukes for å unngå isbiter i drinken.
4. Avslutt med å legge en halv pasjonsfrukt på toppen av skummet, for en lekker finish.